dimecres, 14 d’abril del 2010

22 - Fullejant el diariFullejant la premsa a la barra d'un bar, enmig de solemnes tonteries i males notícies innecessàries sense cap interès, llegeixo aquestes cosetes al voltant del xou de la grip A:


 • "Els governs i l’OMS fan autocrítica per l'excés d’alarma un any després que es declarés la pandèmia"
L'autocrítica està molt bé, però és evident que no n'hi ha prou. A partir d'aquí s'han de depurar responsabilitats, tal com mana la lògica i el sentit de justícia.El populatxo fent el ridícul

 • "Sanitat va gastar 90 milions en la compra de 13 milions de vacunes, de les quals només se'n va aplicar el 10%"
Aquests diners del contribuent malgastats, sigui com sigui, han de tornar. Aquesta malversació de fons públics, com qualsevol, ha de ser castigada.


 • "Els governs, els científics i l’Organització Mundial de la Salut (OMS), van equivocar-se estrepitosament al pronosticar-ne la gravetat i van actuar com si la humanitat afrontés un perill mortífer"
Ja comencem sortir responsables. Responsables d'una cosa molt, molt grossa.


 • "La Generalitat ha finalitzat un informe amb idèntica finalitat, (...) admet una equivocació important en el pronòstic de la gravetat del virus i confia que els ciutadans entenguin que tot va ser conseqüència de «la incertesa» (...)"
Els ciutadans ja entenien, des d'un bon principi, que els estaven prenent el pèl. L'excusa és insultant i, de totes totes, insuficient. Nosaltres no hem d'entendre res, igual que ells quan ens passen comptes.


 • "Les farmacèutiques salven els seus beneficis gràcies als governs"
No està ben explicat. No salven el benefici sinó que l'augmenten.
Això de "gràcies a" suggereix treball en equip.


 • "El sector farmacèutic calcula que la campanya li ha suposat uns rèdits de 15.000 milions"
D'això en diuen salvar els beneficis... 15.000 milions de benefici per una cosa que no era necessària, comprada sota pressió. Si els 15.000 milions són el rèdit, a quan deu pujar el total de la facturació? És un robatori literal i calen actuacions. Més clar, impossible.


 • A Espanya, la sanitat pública finança aquesta vacuna per a les persones més grans de 60 o 65 anys, cosa que significa que els laboratoris productors tenen garantida una venda anual abundant i creixent. Als EUA i a la majoria de països poc desenvolupats això no és així, i és cada individu qui decideix si adquireix o no la seva vacuna antigripal anual.
No, si a les colònies els passen coses com aquestes. Seguiran utilitzant els nostres governs per encolomar-nos els seus productes i ells mateixos s'estalvien aquest mal tràngol. Això és imperialisme en estat pur. No tinc res contra l'imperialisme; al contrari, m'agrada. Però exigeixo que l'emperador, com a mínim, s'autoanomeni emperador de manera clara, sense subterfugis, amb la cara ben alta i amb tota la pompa, com marca la tradició (tradició de l'òrbita cristiana occidental, és clar).

El tema, expressat d'aquesta manera, té un aire de bona notícia. Bona notícia per a les farmacèutiques, evidentment. Sembla la transcripció d'un informe intern d'una d'aquestes companyies. "Els laboratoris productors tenen garantida una venda anual abundant i creixent": olé tus güevos.

 • La indústria investiga una vacuna de llarga durada
No!... no, un altre cop no! si us plau.


 • l’Organització Mundial de la Salut (OMS) va permetre que els laboratoris productors de la vacuna contra l’H1N1 mantinguessin les seves patents sobre el fàrmac. El respecte a la patent va permetre que la indústria fixés un preu mitjà de 10 dòlars (7,3 euros) per dosi del preventiu, quan, si hagués declarat «emergència sanitària» l’obtenció d’aquesta vacuna, la seva producció hauria seguit el procés dels fàrmacs genèrics i el cost d’una dosi no hauria superat els 70 cèntims d’euro.
Segons sembla, el nucli corrupte es concentra a l'OMS. Clar que, si ho diu als diaris, segurament no serà veritat.


 • Aquestes conjectures formen part de la investigació que avui preveuen acabar els experts de l’OMS que han analitzat la pandèmia.
Conjectures no: això són proves de l'acusació que serien determinats si algun dia hi hagués un judici.


 • Poc abans de l’aparició del nou virus, l’Organització Mundial de la Salut (OMS) havia modificat la definició de pandèmia, de manera que ja no era necessari que hi hagués víctimes mortals. Ara sabem que aquesta modificació hauria pogut estar influïda per les companyies fabricants de vacunes.
Més proves?, més culpables?... vull dir, amb perdó, sospitosos?


 • La cotització en borsa de Novartis, Glaxo Smith Kline, Astra Zeneca i Sanofi Pasteur, principals productors per a Europa i Amèrica, va reflectir la seva tendència a l’alça. La campanya de vacunació contra la grip A va suposar a aquestes companyies uns beneficis pròxims als 15.000 milions d’euros.
Conec personalment un dels propietaris de la Glaxo. Són gent simpàtica i agradable. Els seus fills, de la meva edat, encantadors. Fa poc han adjuntat una nova mansió a la seva extensa col·lecció mundial, que disposa, d'entre altres detallets, d'un camp de golf particular. No tinc res contra ells, al contrari. Són gent excel·lent i sempre m'han tractat amb absoluta amabilitat i senzillesa. Ho comento perquè em consta que el poder econòmic de les farmacèutiques és una cosa inimaginable si no ho veus d'aprop. Jo diria que aquesta família té més diners que molts governs.


 • Un estudi recent indica que la grip del 2009 ha estat una malaltia tan lleu, que tan sols una de cada 10 persones afectades es va trobar malament i va anar al metge.
Si encara diran que és gràcies a la vacuna, que ha estat així. Jo mateix vaig tenir una grip lleugereta aquest hivern... seria la grip A? segurament.


 • Els estats europeus ara volen recuperar els diners enviant la vacuna a països que estan en vies de desenvolupament, amb l’objectiu d’intentar, com a mínim, passar per solidaris, i no com a mers ingenus. Un parlamentari britànic va comentar que el Tamiflu sobrant es podria fer servir per asfaltar carreteres.
Això d'encolomar-ho a altres incauts em sembla de pura lògica. El joc va així. No obstant aquests països pobres (més pobres que nosaltres) sempre acaben comprant les deixalles d'Occident amb els crèdits que els ofereix el mateix Occident. El ciutadà no hi guanya res, ja que es cobra amb els diners dels seu impostos que l'estat deixa a crèdit als futurs compradors. Crèdits que, com és lògic, no paguen mai. A la vegada, els intermediaris de l'estat, que ja es van forrar amb la compra, ara es tornaran a forrar amb la venda. Si es tracta d'enredar els negres, jo també hi vull participar. Fer-ho així em sembla una presa de pèl, no només per als negres, sinó principalment per a nosaltres.
Quan diu que no volen passar per ingenus, deu voler dir per lladres, suposo. Quina manera d'expressar-se tan curiosa que tenen els diaris.


 • Els experts de l'estudi informen que L'OMS, al pronosticar els perills del virus, ja haurien d’haver tingut en compte que la informació quedaria subjecta a aquestes xarxes socials (Twitter, blocs, Facebook, etc).
Ui! ara és, segons L'OMS, culpa dels ciutadans.


Ho deixo aquí perquè si no paro podria seguir escrivint durant hores. I només he parlat del tema de la grip A. Hi havia moltes monstruositats més, que les deixo per un altre moment.


Tot això, envoltat d'una infinitat d'altres notícies absurdes, ho anava llegint mentre sentia de fons les notícies de la ràdio que deien que, segons una enquesta recent, un de cada cinc espanyols creu que hi ha extraterrestres que viuen entre nosaltres.
Aquesta notícia no és cap novetat. Jo ja ho vaig denunciar a l'entrada número 11 d'aquest mateix blog.


Parlant d'extraterrestres infiltrats, si després de veure aquest vídeo
a algú encara n'hi queda algun dubte, que s'ho faci mirar.
Amb tots vostès, acabat d'arribar del planeta Krypton: Trololo


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada