diumenge, 7 de febrer del 2010

10 - Catalunya: un país incitador a l'odi, infestat d'antisemitisme

Com a mostra del perillós antisemitisme que l'honorable rabí David Libersohn va deixar anar que es concentra a Catalunya, així, com aquell qui no diu res, només cal fullejar els diaris, escoltar la ràdio o mirar la televisió i veure si és veritat.

La veritat és que és del tot impossible trobar ni la més mínima mostra d'antisemitisme enlloc. Ni una. De vegades se senten notícies crítiques amb Isra
el, sobre tot quan bombardegen ciutats o algunes altres petiteses per l'estil. A veure si no se'ls pot criticar sense que et titllin d'antisemita.



Lo gruixut d'això és que el terme antisemita s'associa -ells en són plenament conscients- a l'assassinat de jueus i principalment amb tot el xou de l'Holocaust i, és clar, això no pot ser.

Per fer-se'n cinc cèntims de la magnitud del xou:

http://radioislam.org/islam/spanish/66-preg.htm.

Associant la crítica a Israe
l amb l'apologia de l'extermini aconsegueixen frenar l'opinió pública i, a la vegada, s'investeixen de la impunibilitat del nen pobre a qui no es pot renyar perquè ha patit més que ningú. No obstant, segons diuen ells mateixos, sembla que han de seguir insistint, ves per on:

http://www.haaretz.com/hasen/spages/1144733.html

Personalment conec gent molt crítica amb la política actual d'Israel amb els seus veïns (a mi personalment és un tema que no m'interessa massa, això va a gustos) i d'aquesta gent, no en conec cap que justifiqui l'Holocaust ni que li hagi passat pel cap la idea de ser antisemita. Ni un.
També n'hi ha, i cada cop més,
dels que són crítics amb la versió oficial de l'Holocaust i no se'l creuen. Però aquests tampoc justifiquen l'Holocaust sinó que el qüestionen. I això tampoc vol dir que siguin antisemites.

Qüestionar, revisar, negar, etc., no vol dir, de cap manera, justificar. Més aviat tot el contrari.
Molts jueus són totalment jueus i amants de
la seva cultura i religió i no obstant qüestionen l'Holocaust i les polítiques d'Israel.

Un exemple de revisionista jueu:
David Cole. (Clica per accedir a alguns dels seus vídeos)
El pobre Cole, jueu, es va anar engrescant i no sabia amb qui se les havia. En va sortir escaldat. Per dir-ho de manera ràpida: no apareix ni a Wikipedia. Actualment s'especula que pot ser mort des de fa temps des de que, de cop, havent estat amenaçat de mort repetidament, va desaparèixer del mapa i no ha tornat a piular mai més.

Els revisionistes no justifiquen l'Holocaust. Només el qüestionen a la vista de que hi ha massa proves que demostren que la versió oficial fa aigües i que només s'aguanta sota pressió judicial i la massiva pressió mediàtica.


Buscant pel Internet articles de diaris catalans sobre l'Holocaust i temes jueus, a veure què trobem, hom pot comprovar que no hi ha cap article -enlloc- on es vegi el menor rastre d'antisemitisme.



Qui en trobi un, li agrairia que me'l faci arribar i jo mateix el denunciaré.
L'antisemitisme, la incitació a l'odi, el racisme, etc., són actituds que no ens podem permetre en una societat civilitzada.
Gràcies per endavant.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada