dilluns, 1 de febrer del 2010

7 - Elie Wiesel: embolica-que-fa-fort



Fa temps que vaig començar a sentir-me atret per aquest personatge.
Una mica d'intuïció, l'observació dels seus gestos, expressions facials, per descomptat també els seus escrits al·lucinatns, declaracions incongruents, el seu posicionament victimista, intolerant, i tot un seguit d'observacions que, de lluny, delaten que es tracta d'un personatge obscur de gran magnitud, no han fet res més que portar-me a convèncer de que estem davant d'un farsant de primera categoria a nivell internacional.

Per acabar-ho d'adobar, el titular d'un altre blog molt interessant http://losdiariosdewinston.blogspot.com/
m'ha proprcionat una informació de la que no en tenia notícia i que, sense haver-la estudiat encara, em permeto de posar-la aquí per tal de que qui hi tingui interès s'hi pugui endinsar:

es.metapedia.org/wiki/Elie_Wiesel

Podria tractar-se d'informació errònia, evidentment, d'aquella que en diuen incitació a l'odi, i cal verificar-la. No obstant, hi ha un no sé què que em diu que segurament no estem davant d'una especulació sinó que, el més probable és que, en aquesta notícia, que se m'ha aparegut així, com un bolet, hi hagi molta veritat, com acostuma a passar.

Aquest tema de l'Holocaust és com una caixa de Pandora que no s'esgota mai; surten d'aquí i d'allà noves proves irrefutables de la seva falsedat cada dia. Tal com opinen milions de persones a tot el món, és la gran estafa del segle XX i va camí de ser-ho al XXI.

Com a mostra, aquest link: http://incogman.wordpress.com/2009/03/18/is-elie-wiesel-a-lying-weasel-or-what/#more-11958.
És imprescindible arribar fins a la perla del darrer paràgraf, on parla del "Black Pride", desvelant una de tantes mentides que surten dia rere dia, gratis on gratis. Aquest tema és una mina. És com entrar en un continent verge on et meravelles de les coses inimaginables que vas trobant, intactes.

No comento el contingut de l'enllaç de metapedia.org perquè, a part de que, com deia, encara no l'he estudiat, llegint-ne el contingut ja n'hi ha prou per començar a fer salivera.

Wieseeeel!!!... una més?
Des d'aquí invoco a Yahvé per què et doni valor per desmentir-ho.
Afanya't, pel bé de la teva consciència, o acabaràs a l'infern, ja veuràs. Després no diguis que no et van avisar, pecadorrrrr!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada