dilluns, 15 de febrer del 2010

11 - La dimensió desconeguda ens toca d'aprop


O, com a mínim, un vehicle de dimensions i forma desconegudes ens ha visitat recentment. Les inquietants roderes que va deixar en són la prova.


Va ser durant el passat mes de setembre que la ciutat de Barcelona es despertà amb les misterioses traces d'un suposat vehicle extraterrestre marcades a l'asfalt del xamfrà de Rosselló amb Rambla de Catalunya.
Es pot observar que aquest vehicle, evidentment camuflat ja que portava pneumàtics convencionals, s'havia d'haver cargolat sobre si mateix per tal de poder realitzar la maniobra. No obstant havia seguit la seva trajectòria sense deixar de tocar a terra però amb un, a priori, evident efecte de superposició especular longitudinal, quelcom del tot fora de l'abast de la tecnologia actual. Seguint les roderes, veiem que el vehicle es divideix en dos, anant-ne una part cap a un costat i l'altra cap a l'altre. La prova de l'existència d'un vehicle com aquest suposa un desafiament sense precedents a la ciència del segle XXI.

Les evolucions del vehicle sobre l'asfalt ens indiquen que la seva naturalesa pot estar basada més en els principis de Moebius que en els cànons de la física convencional que s'apliquen actualment als vehicles de tracció mecànica urbans.



Estem, sens dubte, davant d'un inquietant fenomen paranormal de primera magnitud i en ple Eixample de Barcelona.
La seva nocturnitat i la manca de ressò que se n'ha fet la comunitat científica local converteixen aquest esdeveniment en doblement esfereïdor.


La ciutat es desperta així, amb la prova de que quelcom desconegut s'ha passejat pels nostres carrers. Qui conduïa aquest artefacte? d'on provenia? quina era la seva missió? quina forma tenia?.. o potser caldria dir, tenia forma?.

Tot sembla indicar que, sense adonar-se'n, el fang de les obres al clavegueram li va quedar enganxat a les rodes, deixant-nos gravada la seva misteriosa trajectòria per l'Eixample, de la mateixa que milions d'anys enrere uns col·losals leviatans de dues potes van deixar les empremtes d'un periple perdut en la nit dels temps i del qual no en sabem res més que el rastre que ens ha arribat fins avui dia.




La presència de visitants d'altres galàxies entre nosaltres és un ja fet indiscutible, amb innombrables proves de tota mena que n'apareixen cada dia, si bé això no treu que encara quedin rastres d'incredulitat entre alguns sectors reaccionaris de la nostra societat.


Per si hi ha algú que encara en tingui algun dubte, serveixin per acabar de demostrar-ho aquests exemples triats a l'atzar d'entre la innumerable llista de proves:

Informació extreta a www.taringa.net
  • "Me atrevo a afirmar que estas fotos son auténticas", dijo un experto en OVNIS, luego de ver las imágenes publicadas por el diario alemán Bild, en las que se puede ver el cuerpo de un bebé extraterrestre. El alien fue descubierto en una granja de México y segun ellos había caido en una trampera. Los trabajadores de esta granja, aterrorizados, ahogaron al bebé extraterrestre cuando lo encontraron. La criatura hizo forcejeos, moviendo su cuerpo y gritando para pedir auxilio.


  • E.T., del popular cineasta Steven Spielberg. Merescudament aclamat pel rigor històric de les seves pel·lícules, Spielberg ens emocionà amb el relat d'aquest encontre entre dos mons.


  • Marques d'aterratges de naus interplanetàries proliferen arreu del planeta.



  • A diferència de la Verge Maria, que sempre acostuma a aparèixer a llocs com Las Urdes i altres indrets deixats de la mà de Déu (per això hi va), els alienígenes tendeixen a infiltrar-se en societats poderoses per tal d'aconseguir dominar el planeta més fàcilment. Recentment s'han filtrat a la xarxa uns arxius secrets de la C.I.A. on es veuen les identitats reals de moltes personalitats dels Estats Units que han resultat ser, com ja es veia, enemics de la humanitat disfressats. Entre els més destacats hi ha, com no podia ser d'altra manera: Elie Wiesel, Dick Cheney, B. Hussein Obama i Rahm Emanuel, entre altres.


  • A casa nostra també patim de la invasió alienígena en càrrecs públics. Fins i tot s'autoanomenen catalans impúdicament quan tothom sap que s'assemblen tant a un català com un ou a una castanya. A alguns d'aquests marcians ja se'ls coneix com a "ministros catalanes". I no diguem ja del xoc al·lucinant de veure al tal Pérez Carod i el seu llangardaix camuflat Montilla apoltronats al capdavant de les nostres institucions mentre devoren i potinegen impunement el patrimoni heretat de milers de generacions de terrícoles. Aquest dos darrers especímens, coincideixen els experts, procedeixen, gairebé amb tota seguretat, del planeta Krypton, de la veïna galàxia ALfa Viazeuncorrá Omega. "Nonyenymenys, àdhuc"


  • La notícia de la recent descoberta del cadàver d'un extraterrestre, encara que s'ha intentat amagar, s'ha expandit com la pólvora arreu del món gràcies a Internet. La troballa és tan reveladora que deixa poc espai a l'especulació. Sense barallar cap altra possibilitat, els estupefactes protagonistes de la troballa exclamen encertadament: "Jesus-Christ!, could it be an alien?". Advertim que les imatges d'aquesta filmació poden ferir la sensibilitat de l'espectador.





  • Missatges en clau, com aquest aparegut recentment al Caprabo, on s'evidencien clars signes gramaticals alienígenes. Amb petits missatges camuflats com aquests aconsegueixen comunicar-se entre ells mentre teixeixen la seva xarxa de domini mundial, infiltrats a casa nostra. Cal denunciar aquestes proves i eliminar-les, si és que encara som a temps de salvar el món de la invasió destructiva per part d'agents aliens. El nostre món és obert a tothom, vingui del planeta que vingui. Només demanem que mostrin una mica de respecte per les nostres coses i que no ens manipulin. Si no els agrada el nostre món tal com és, que se'n tornin a casa seva o a algun altre lloc del cosmos on s'hi trobin a gust com a hostes.





  • I no oblidem la Bíblia, primer document on es testimonia l'arribada d'un extraterrestre. S'ha de dir a favor d'ell, però, que, a diferència d'altres, no va amagar mai que venia de fora d'aquest món. Anava una mica desencaminat i algunes de les coses que va fer, com la de multiplicar pans, guarir cecs, caminar per sobre les aigües o morir pels altres, no van quallar entre els seus deixebles. De fet no ho ha pogut tornar fer mai més ningú. Estem tots esperant que torni, tal com va dir que faria, a veure si ens ho explica tot una mica millor. Actualment la teoria de que ha tornat i es troba entre entre nosaltres està agafant força en cercles intel·lectuals i teològics internacionals.
  • Actualment es troba en fase de preparació un article on es recullen els testimonis de la seva tornada i que serà publicat més endavant en aquest blog.

En vindran més, segur, i ja viuen entre nosaltres. No podem abaixar la guàrdia. Ara, més que mai, aquelles frases antigues tals com "
su mejor amigo puede ser uno de ellos", que ens feien riure, han perdut el seu cinisme jocós i ja no fan gràcia.
Potser ja és massa tard per aturar-los.

Al·leluia


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada